verzenden & retouneren

  verzenden & retouneren

  hoe en wanneer word mijn bestelling verzonden? 

  bestellingen worden in 2-5 werkdagen verzonden. dit betekent dat je order dan de deur uit is en aan PostNL overhandigt word. je ontvangt een mail zodra die is verzonden met eventuele tracking gegevens (als hiervoor gekozen is bij de checkout). alle. pakketten en enveloppe worden met PostNL verzonden. 

   wat kan ik doen als ik mijn bestelling (nog) niet heb ontvangen?

  er zijn meerdere opties. als we even naar de verzending kijken kies je er altijd zelf voor hoe je bestelling word verzonden. mocht je dus zonder track & tracé kiezen, is dit jouw verantwoordelijkheid. natuurlijk kan ik uitleggen op welke dag het verzonden is en wanneer ik het bij jouw verwacht. maar traceren en opnieuw verzenden gaat dan niet meer. briefpost kan kwijt raken helaas, hier doet postnl verder niets mee omdat het niet te traceren is. vandaar dat dit eigen verantwoordelijkheid is aangezien ik het niet kan opsporen. ik raad dus ook altijd aan voor BRIEVENBUSPAKJE MET TRACK & TRACÉ  te kiezen. je krijgt dan een link om je pakketje te volgen, bezorgtijden te zien en eventueel te wijzigen , en mocht er op rare wijze toch wat kwijt raken bij postnl, zijn deze wel op te sporen door een onderzoek te starten.

  ik help je echt heel graag, dus mocht je vragen hebben let me know. 

  kan ik mijn bestelling retourneren / ruilen?

  bestellingen retouneren/ruilen is mogelijk, onbeschadigd en ongedragen binnen 14 dagen. je kan hier voor contact opnemen via mijn contact gegevens dan regelen we dit netjes en ontvangt je of het geld terug of een ander sieraad. bij een enventuele reparatie is na 14 dagen het geld terug niet meer mogelijk, wel kan je een vervangend sieraad krijgen indien nodig

   

   

  wat zijn de verzendkosten?

  de verzending binnen nederland via de brievenbus, is vaak €1,99 dit ligt aan de hoeveelheid en gewicht van uwjebestelling, er is een mogelijkheid voor track & tracé via de brievenbus, kies dan voor de optie brievenbusdoosje met t&t.

  voor verzending van grotere pakketjes ( voor bijvoorbeeld haarklemmen ) is de kosten €4,75 -  €5,50 dit is afhankelijk van waar je het wilt ontvangen, via een ophaalpunten kan je voor de eerste optie gaan en wil je het thuis laten bezorgen kies dan voor de tweede optie, het her pakketje word dan via dhl verzonden, je ontvangt een mail met de track & tracé code.

  de verzendkosten naar belgië zijn vanaf €2,55 voor brievenbuspost en €7 voor een groter pakketje met track & trace code.