over LiefsLise

  WIE BEN IK?

  hi, ik ben Lise de eigenaar van LiefsLise.

  ik ben 18 jaar en houd me graag bezig met sieraden, lifestyle & fashion!

  ondertussen ben ik al 3 jaar bezig met LiefsLise wat eerst Lisejewellery was.

  ik kan mijn ideeen goed kwijt in het ontwerpen en het uitwerken van eigen sieraden ideeen.

  ik zit om persoonlijke redenen thuis en ik heb een hulphond. ik ging sieraden maken voor mezelf als hobby 4 jaar geleden. ondertussen is LiefsLise ingeschreven bij de kamer van koophandel en is het een echt bedrijf!

  super dankbaar voor alle lieve klanten en leuke bestellingen die ik al heb mogen ontvangen.

  WAT REPRESENTEERT LIEFSLISE?

  LIEFSLISE staat voor een online webshop waar ik mijn favoriete items plaats en verkoop in fashion, lifestyle & sieraden! je bent van harte welkom rond te kijken op mijn website, app of socials.

  ik ben erg actief op instagram en tiktok. hier houd ik updates over leveringen, aanvullingen en nieuwe items.

  MATERIALEN

  ik ben erg bezig met het milieu en gebruik daarom het liefst ook zo veel mogelijk gerecyclede producten. ik pak bestellingen graag leuk in zodat je thuis een leuk cadeautje ontvangt.

  de sieraden die ik heb ontworpen gaan lange tijd mee, en blijven lang mooi in dagelijks gebruik. ik werk voornamelijk met stainless steel (ook wel roestvrijstaal genoemd) en gold plated. en merk dat dit echt het beste materiaal is voor wat ik belangrijk vind.

  wat meer over stainless steel & goldplated:

  stainless steel is een staal soort die zijn kleur goed behoud. hierdoor kan het tegen water en gaat dit lange tijd mee. bij gold plated zegt de naam het al, er zit een laagje goud overheen (verguld). deze techniek is duurder en heeft meer verzorging nodig dan stainless steel. maar het heeft ook zijn voordelen zoals het echte laagje goud die mooi schitterd. ik combineer deze 2 graag en geef aan bij producten welke materialen het zijn. zodat je weet hoe je ze mooi houd en of ze voor water geschikt zijn.

  de kleding items zijn van goede kwaliteit en worden dubbel gekeurd voor ze de deur uitgaan (: